Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2014 18:01 - Опасности за човека поради промените
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 3479 Коментари: 1 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Опасните звуци

Инфразвук

Въздействие върху човека

Определението инфразвук не е съвсем точно в случая, защото искам да насоча вниманието ви към честотите, които имат деструктивно действие както върху психиката, така и върху вътрешните органи. А това са всички честоти от 0 до 100 херца.

Ако потърсите из нета, на повечето места ще прочетете, че въздействието им не е добре изучено. Това не е така. Тяхното действие се познава и ползва от военните още от миналия век. Неприятното е, че все повече неща около нас излъчват в този диапазон.

Тези вълни водят от елементарни неразположения, през сърдечни проблеми, през сериозни отклонения в психиката, чак до смърт. Всичко зависи от честотата, силата и продължителността на въздействието им върху човека.

Как действат:

Всяка по-ниска честота има и въздействието на по-високите, но реакцията на тялото е много по-бърза и силна. Също така е нужна много по-малка сила на звука, за да действа на човек по същия начин.

100 Hz – 75Hz – При кратко въздействие – замайване, гадене, локални изтръпвания по тялото. При продължително въздействие – безпокойство, агресия, виене на свят, чувство за недостиг на въздух без то да е реално.

75Hz – 40Hz – Кратко въздействие – гореописаните плюс болки в главата, гръдния кош, стомаха. Кашлица и слюноотделяне. Продължително – зачервявания по кожата, отслабване на зрението, силна отпадналост, загуба на равновесие, силно сърцебиене, загуба на нормална представа за реалността. Краен етап – загуба на съзнание.

40Hz – 10Hz – Всичко гореописано се случва много по-бързо. Лошото е, че навлизаме в честотите, които нашите уши не отчитат. Под 15Hz вече не чуваме никакъв звук. Докато при по-високите честоти можем да разберем, че сме подложени на опасни вибрации, под тази честота всичко е неуловимо. Без да разбираме защо – просто се появяват гореописаните симптоми без каквато и да е ясна причина.

10Hz – 0Hz – Най-опасните честоти. При достатъчна сила и кратка продължителност водят до бърза смърт. В природата са много разпространени, но силата им е такава, че не предизвиква резонанс с човешките органи. Предизвикват ги земетресения, вулканични изригвания, преместване на огромни водни маси, бури, слънчевия вятър. Именно тези вълни чувстват животните и се стремят да избягат в посока намаляването им. Такива вълни предизвиква и вятър с определена скорост и сила. Отдавна са известни и признати неприятните и вредни въздействия, предизвикани от ветрове, появяващи се в определена част от годината и духащи от определена посока.

Лошото е, че има все повече изкуствени източници на вълни с ниски честоти. Това са реактивни самолети, кораби, високи сгради, големи машини, индустриални климатични системи и не на последно място новите звукови уредби, при които е „върха на сладоледа” да излъчват мощно ниските честоти.

Още по-лошото е, че има разработени и все по-често използващи се инфразвукови оръжия. По-големите варианти направо „взривяват” материята. По-малките служат за справяне с големи тълпи от хора, както и за предизвикване на агресия и докарване до лудост. Технологията на използването им достигна до там, че може от космоса, както и от отдалечени точки на Земята, да бъдат облъчвани зони от йоносферата над определено място с високочестотни мощни излъчватели, което в крайна сметка предизвиква вълни от ниския инфразвуков спектър. …И целта е постигната.

Така че ако имате непредизвестени и непонятни неприятни усещания и чувства от гореописаните – помислете. Може би около вас има нещо, което да излъчва подобни вълни. Ако намерите източника, може и да е възможно да вземете някакви мерки за изолирането му.

Филип Апостолов

****************************************************************************************

Магнитното поле на Земята

Както вече знаем, силата на магнитното поле на Земята намалява постоянно.

National geographic направиха добри филми за това.

За съжаление не можах да намеря по-качествени записи с превод на български в нета. Но и така става ясно за какво иде реч.

Ааааааааааааа…………………… Изтрили са и двата видео записа от Vbox !!!

Ще търся да ги намеря отново. Дано съществуват все някъде из нета……..  : (

За съжаление тези материали и всичко, което е свързано с промените на магнитното поле на Земята вече са изтрити навсякъде! Нарочно ще оставя тези връзки, за да напомнят с надписа си “ Това видео не съществува! “ за това, че знанията се контролират!

 

 

 

Какво означава това за нас.

Слънчевата радиация, която достига Земята,  заради намаления интензитет на магнитното ни поле е толкова силна, че предизвиква незабавни мутации в стотици клетки, както по повърхността на кожата ни, така и в дълбочина до няколко сантиметра в тялото. Защитните сили на организмите ни хиляди години са привикнали да се справят с много по-ниско енергийно ниво на атакуващите го електрони и протони. Те се задействат и поправят мутиралите клетки. Но това не може да продължава вечно. В един момент мутациите стават толкова масивни и мащабни, че засягат дори и тези клетки. Именно това трябва да избегнем.

Слънцето, което е толкова нужно за живота и телата ни, сега ги достига с много по-голяма сила от това, което им е нужно и полезно. Затова и последните години се увеличиха неимоверно много случаите на кожен рак.

Естествено, че трябва да получаваме нужното ни слънчево облъчване, но ако искаме то да остава отново само полезно за нас, то трябва да изменим знанията и навиците си от предишните години. Така ще бъдем ТУК и СЕГА.  Ще бъдем адекватни на случващото се.

Така че – не се излагайте на Слънцето така, както сте го правили досега. Променените условия на Земята изискват и промяна в поведението ни.

Филип Апостолов

http://www.styleglassbg.com/wordpress/?page_id=216




Гласувай:
24



1. raders - Ето защо трябва да се бяга от град...
17.01.2014 17:12
Ето защо трябва да се бяга от градовете
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831842
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031