Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2014 09:56 - Невиждана наглост
Автор: shuriken Категория: Забавление   
Прочетен: 7586 Коментари: 31 Гласове:
82


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Какво ни предлага “интересният блогър” Кушел, че толкова много реве да е все на Първа страница? Точната дума е именно “реве”, защото никой друг в този сайт не е плакал до такава степен настойчиво и продължително, извъртайки се по всякакъв начин за да се нагоди към моментната ситуация.


1. Кушел трябва да научи какво е блог.

В блога човек може да споделя много неща, но ако основните му теми са “Какво правят другите”, “Защо не ме забелязват” и оплюване на останалите, тогава не говорим за блогър, а за хейтър (човек, който мрази – от английското hate). За да се занимаваш с подобни неща, без да са те предизвикали по абсолютно никакъв начин, значи явно нямаш какво да кажеш на света и най-добре да деактивираш блога.


2. Кушел трябва да проумее разликата между Blog.bg и сайт за запознанства.

Явно няма контакти в Реала, затова е опрял до интернет. Според мен е жалка гледка да търсиш приятели или любов във виртуала. Сайтовете за запознанства са наследници на вестник “Лична драма” и други подобни. Но Blog.bg не е такъв. Все пак разбирам хората, които са го закъсали до такава степен. Hека го правят. При едно условие: това не е причина да настоява за постоянно присъствие на Първа страница, защото желаел да го забележат повече блогърки, формулирано като “Искам да споделя” (сигурно личните си данни). Какво ще стане ако всеки самотник пожелае същото?


3. Кушел трябва да се научи на възпитание, кавалерство и зачитане на чуждото мнение.

Противно на това, за което сам се смята, Кушел е недодялан простак. Hе знам кое го кара да се самозалъгва, че е фин, може би и млечен, но ние всички сме виждали бруталния му селски речник. Този човек по всяка вероятност е израснал сред овце и крави или най-малкото е имал продължителен контакт с такива. Многократно сме виждали да заплашва с бесене и колене хора, които отказват да гласуват за БСП. Псува като тираджия. Може би най-грозното е навикът му да обижда жени по техните блогове. Бих разбрал, ако са го нападнали и им отговаря, но не е така. Той е този, който напада – най-често на политическа основа, а това е опит за цензура и незачитане на чуждото мнение. Hе е за вярване, но си позволява да диктува на хората какво да пишат по собствените си блогове. Подобно нещо не може да е резултат само от нисък интелект. Трябва и да е луд.

Кушел е толкова джентълмен, колкото турчин към жена си. С други думи: ако му се подмазваш, той също “пуска олио”, но ако не откликнеш на мераците му, тогава от “най-възхваляваната” ставаш “най-пропадналата”. Затова около него няма нито една жена с лично мнение, а само изоставени блогърки, готови да се подложат на всеки, който им пусне лигав коментар. Tе ако имаха малко акъл, щяха да отчетат истинското му отношение към дамите, демонстрирано спрямо жените със собствена позиция. Hо така е: докато има жени-изтривалки, ще има и мъже-турци.


4. За да изказваш мнение, трябва да имаш стабилни критерии.

Кушел, очевидно, няма такива. По-нагоре писах за сменящото се отношение към жените. Hе е само това. Tози простак иска да нагоди всичко според собствените си изисквания и мераци. Без абсолютно никаква логика или познания за виртуалното общуване, той решава, че неговите показатели са “нормални за Blog.bg”. Колкото хора посещават блога му, толкова било нормално. Колкото гласуват за него, това бил абсолютният максимум. Всичко извърта според удобното за невзрачната му личност. Ако присъства в дадена класация, тогава тя е честна и е добре да бъде на по-централно място. Hе дай си Боже да отсъства! Тогава настоява да я забранят, защото била анахронизъм, нереална, абе лоша! Па как ще е хубава, щом неговият светъл образ липсва? Tа нали светът започва и свършва с Кушел Велики! Hе знам колко луд и глупав трябва да е, за да говори подобни егоцентрични и грандомански безумия.


5. Кушел е измамник.

След написаното нагоре за всеки е ясно, че този идиот е обикновен лъжлив неандерталец. След като официално публикува от допълнителни профили, никой няма да му повярва, че не си слага по някой плюс с тях. А още с колко го прави? Естествено, не би признал. Затова ще посоча нещо очевидно. Всеки е забелязал навика на Кушел да си пуска по два-три коментара за тласък. После ги трие, т.е. замита по чергата. Нарича се помпане с коментари, но това не му пречи да твърди, че не използва измама. С други думи: настоява да вярваш на него, а не на очите си. Колко хора са толкова тъпи нищожества, та да пренебрегнат личните си наблюдения, угаждайки на лицемерието му?


6. Кушел е “по-равен” от другите.

Има дни, в които пуска по 5-6 постинга на ден. Това не му пречи да забранява на останалите повече от един в рамките на денонощие. Да не броим онези, на които официално е забранил изобщо да публикуват, защото не понасят любимата му БСП. Какво си позволява този ненормалник? Кое му дава основание да се изживява като модератор?


7. Кушел си въобразява, че постингите му са внимателно и грижливо подготвени, т.е. качествени.

Вероятно наистина е положил сериозни усилия – като първокласник, за когото четенето е мъчение, понеже не знае азбуката. Какви “интересни” неща ни предлага? Едно и също до безкрай – комунистически лъжи, в повечето случаи повторение на вече описани в блога му. Понякога внася разнообразие. Hапример решавал тест за интелигентност, за което повечето хора го подиграха. Мъж, плащал пари за да лекува комплексите си! Явно той самият не се чувства интелигентен, но айде, пропускаме - да не му се изпотят мустаците от притеснение.

Относно постингите за пореден път виждаме противоречие. На други е казвал, че една снимка сама по себе си не може да е постинг, но той самият го прави. Ама в негова чест го наричаме “с една снимка да кажеш много”. Hяма да питам какво мисли за стотиците блогове, състоящи се от постинги с една снимка. Cигурно собствениците им нещо не са в час. Hищо че са от държави, където е имало интернет много преди ние да научим за мрежата, и блогват от време, когато за Кушел върхът на кореспонденцията са били хартиените писма.

Той мрази другите да пускат копи-пейст, защото така прекалено много ги забелявали. Иска само той да го прави ..... за да четат само него.

Ако изхождаме от Правилото на Кушел, че той е мерило за всичко нормално, значи е въпрос на негови бъдещи планове да спусне “Брой правописни грешки, които трябва задължително да допуснете”. Tака де, по собствената му “логика”, ако не допускаш неговите правописни грешки, значи играеш нечестно, ползваш толериране от модераторите или друго от сорта.

Това са само част от наглите безумия на Кушел. Спирам, че стана много дълго. Нека има и за друг път. Ако дотогава Blog.bg не е престанал да съществува заради Предписанията на Кушел, които са толкова малоумни, че от всяка печеливша фирма биха направили потъващ аутсайдер.





Гласувай:
92



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Тези хора
06.06.2014 10:11
колеха и бесеха в едни мрачни времена. И бяха заплатени твърде щедро за мръсотиите си.
Много им се иска нещата отново да станат същите, само че няма как - затворените общества са вече доста далеч от България и слава богу.
цитирай
2. shuriken - колеха и бесеха в едни мрачни вре...
06.06.2014 10:18
angpiskova написа:
колеха и бесеха в едни мрачни времена. И бяха заплатени твърде щедро за мръсотиите си.
Много им се иска нещата отново да станат същите, само че няма как - затворените общества са вече доста далеч от България и слава богу.


Да.
Hе само глупав невежа, но и изключително жесток. Толкова, че ми напомня за животно. Имам усет за такива хора.
Нали виждаш: лъжа и измама до безкрай. Магария след магария, а все другите гледа.
Абсолютен перко!
Иска всичко да нагоди според личните си възможности и мераци. Що за наглост!?
цитирай
3. анонимен - Имам едни клещи. Мисля с тях да тероризирам мустаците на Кушел.
06.06.2014 10:33
Дали ще му хареса :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
цитирай
4. sullltan - Леле,
06.06.2014 11:00
Кукушел за няма и минута се напомпа с триста посещения, а сам казва, че от блогбг е невъзможно. Cега очаквам да се обясни с коментар, че няма нищо общо. Mоже и друг да обвини.
цитирай
5. jediknight - Кушелото е един от най-големите ...
06.06.2014 11:22
Кушелото е един от най-големите нарушители. Cам си гласува, сам си коментира и мисли, че като изтрие после фалшивите коментари, всички мигом ще забравят. Наивник :) .....

Поне призна, че наистина се натиска са първа страница. Смешно беше оправданието - искал да го забележат - ама приемаме, да не му окапят мустаците :)))
цитирай
6. анонимен - Помним как Тутана разкова главата на Кушел :-DDDDDDDDDDDDDDD
06.06.2014 11:29
Милко Mустака тръгна да се репчи като мислеше, че както при жените, никой няма да му отвърне, обаче получи такива шамари, чак млъкна и само се оправда - с глупаци не спори. Па как, по-лесно е с жени :-DDD Нали бе, "мъж"?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
цитирай
7. shuriken - кворум
06.06.2014 11:37
Ето я Тит-Тутко цъфна с нейната логорея.
Ура, всички истински блогери са тук..... :-))
цитирай
8. jediknight - Вицове от Торбата на Кушел, хехе..
06.06.2014 11:45
Гледам и не вярвам! Tози честен Кушел направо ми скри топката. Hе стига, че се помпа като за световно, а наистина обвинява друг. И как го прави? Като пуска един след друг три коментара:

Не ме помпай
И кво като ме помпаш
Само толкова ли можеш

Демек помага с коментари, та да излезе по-напред..... леле

Затворете очи и не гледайте! Той все пак е един честен човек. :)) :DD
цитирай
9. cefules - На всичко отгоре е псевдо социал...
06.06.2014 12:25
На всичко отгоре е псевдо социалист. Набедил се е за социалист за да оправдае с някаква идея уродливата си същност, от която сам се бои до смърт. Доколкото за мрънкането му и мънкането му то си му идва от сърце, но е пак подражателство на едни други "блогъри", които направиха "кариера" с плюенето на всеки будещ иначе по-голям интерес от тях. Как иначе да ги забележат като са безлични и скучни.
цитирай
10. shuriken - На всичко отгоре е псевдо социал...
06.06.2014 12:39
cefules написа:
На всичко отгоре е псевдо социалист. Набедил се е за социалист за да оправдае с някаква идея уродливата си същност, от която сам се бои до смърт. Доколкото за мрънкането му и мънкането му то си му идва от сърце, но е пак подражателство на едни други "блогъри", които направиха "кариера" с плюенето на всеки будещ иначе по-голям интерес от тях. Как иначе да ги забележат като са безлични и скучни.


Той сам си казва, че иска да коли и беси неудобните.
При това положение гаврите му с други блогъри са направо детска заигравка. Какъв социалист? Та той има заложбите за масов убиец.
Добре, че го е страх от полицията.
Жените да палят свещ, защото както знаем, той е брутален именно към тях. Иначе не му стиска.
Мишок по душа и призвание.

цитирай
11. yotovava - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
06.06.2014 12:45
Това е трагедията на всички недооценени и непълноценни в живота хорица. Като палето на Бранислав Нушич, което кряка - Имам нови буки! (един тест, да видим ще се сети ли откъде е този образ).
Когато влязох в блога, той ката ден беше също на първа, но не се самосезира, вероятно се мисли за гениален и тестостеронен, какъвто всъщност не е. Един мъж, като му омръзна вкъщи, ходи я за риба, я копа домати - да е далече от любимите хора :))))))))))))))))))))
цитирай
12. sullltan - Кушел Калайджиев облизва мустаци ...
06.06.2014 12:47
Кушел Калайджиев облизва мустаци при Алка. :)) Писнало му е от миналогодишни понички. Може и киселини да е получил. :))
цитирай
13. shuriken - Това е трагедията на всички недо...
06.06.2014 13:01
yotovava написа:
Това е трагедията на всички недооценени и непълноценни в живота хорица. Като палето на Бранислав Нушич, което кряка - Имам нови буки! (един тест, да видим ще се сети ли откъде е този образ).
Когато влязох в блога, той ката ден беше също на първа, но не се самосезира, вероятно се мисли за гениален и тестостеронен, какъвто всъщност не е. Един мъж, като му омръзна вкъщи, ходи я за риба, я копа домати - да е далече от любимите хора :))))))))))))))))))))



Много пъти съм си мислил същото.
Значи когато друг е на Първа страница, за него измисля какво ли не – помпане, самокоментиране, самогласуване.
Обаче когато той е там, всичко е наред. Bъпреки че ние виждаме манипулациите му.
Що за гнусно поведение? Кой го е излъгал, че на него всичко е позволено, а на другите не?

цитирай
14. shuriken - Баси наглия тип!!!!
06.06.2014 13:09
Пуснал си четири коментара един след друг, разговаряйки с въображаем събеседник. И има наглостта да твърди, че не се помпа!!!!
А тези четири коментара защо са, а?

Погледни себе си бе, Нагльо!
цитирай
15. axlaxl - Да се изкажа и аз с "една" дума само!
06.06.2014 13:16
Бивш военен е!

От бивш военен и бивш милиционер какво очаквате? :)
цитирай
16. анонимен - Преподобният Кушел - 'Баба Гуси и сие" в блогов вариант :-DDDDDDDDDDDDDDD
06.06.2014 13:22
цитирай
17. анонимен - Бивш военен е! От бивш военен и ...
06.06.2014 13:36
axlaxl написа:
Бивш военен е!

От бивш военен и бивш милиционер какво очаквате? :)

Ясно. Това обяснява всичко.
цитирай
18. shuriken - Бивш военен е! От бивш военен и ...
06.06.2014 13:37
axlaxl написа:
Бивш военен е!
От бивш военен и бивш милиционер какво очаквате? :)


Почти всички са зомбирани.
Tъй като българската армия е имала голяма слава до 1944г, след идването на комунистите всички комплексари, които не са се чувствали достатъчно мъже, са минали под пагон. Това е обяснението за гаврите в армията.

А да ги видиш колко са тихи като излязат от поделението :DD

цитирай
19. shuriken - angpiskova,
06.06.2014 14:20
гледай какъв е нагъл! Cам се помпа с по няколко коментара един след друг.
Hяколко многопрофилници го помпат с по няколко профила, начело с freeoldman-rozzata.

А той за другите говори!!! :DD

Заради такива хора страда държавата.
Мръсни, крадливи, лъжливи..
Какво друго да правят, освен да прехвърлят собствената си вина на други, за да прикрият мръсотията си?
Много ясно, че няма сами да отидат в затвора.


цитирай
20. axlaxl - А мен ме кефи комбинацията бивш м...
06.06.2014 15:30
А мен ме кефи комбинацията бивш милиционер и сега даскал...всички екстри в едно (туловище)...:)))
Явно в провиция Бургас съвсем са закъсали от към кадри...
цитирай
21. shuriken - А мен ме кефи комбинацията бивш м...
06.06.2014 15:55
axlaxl написа:
А мен ме кефи комбинацията бивш милиционер и сега даскал...всички екстри в едно (туловище)...:)))
Явно в провиция Бургас съвсем са закъсали от към кадри...


Крайно време е blog.bg да назначи психиатър.
Прекалено много луди са се събрали тук и всичките с мания за величие.
Ще има работа .... :)))

цитирай
22. анонимен - :). 19 постига имаш.
06.06.2014 17:34
:). 19 постига имаш.
цитирай
23. shuriken - :). 19 постига имаш. Верно ли поз...
06.06.2014 17:42
kushel написа:
:). 19 постига имаш.



Верно ли познаваш числата?
Значи ясно, ходил си на училище (не бях сигурен :DD)
Само да не отречеш, че слагаш минуси!
цитирай
24. josarian - Мишо, незнам дали знаеш, но Кушел си един ограничен фатмак - ако си ходил в казармата навремето, знаеш какво означава това
06.06.2014 17:55
колкото и да скача, никога няма да може да надскочи зелените си чорапи, пропити от комунистическата манипулативна пропаганда. Не се занимавай с глупости, човека си е такъв и всички нормални хора го виждат. Тук, в блога, има още няколко екземпляра от неговата порода, все привърженици на Бог Комун и червеносвинството, които опищяват блога с омразата и ненавистта си към нормалните хора.
цитирай
25. christof - Преди време някой беше споменал, че ...
06.06.2014 18:12
Преди време някой беше споменал, че Кушел е бивш военен. Това, мисля, обяснява доста неща.
цитирай
26. shuriken - колкото и да скача, никога няма да ...
06.06.2014 18:25
josarian написа:
колкото и да скача, никога няма да може да надскочи зелените си чорапи, пропити от комунистическата манипулативна пропаганда. Не се занимавай с глупости, човека си е такъв и всички нормални хора го виждат. Тук, в блога, има още няколко екземпляра от неговата порода, все привърженици на Бог Комун и червеносвинството, които опищяват блога с омразата и ненавистта си към нормалните хора.


Чудя се дали има лекарство за неговото заболяване?
Специално в blog.bg ще трябват големи количества. Има много като него - вманиачени на тема Първа страница. И любопитно: до един са комунисти :D

цитирай
27. анонимен - Преди време някой беше споменал, че ...
06.06.2014 19:45
christof написа:
Преди време някой беше споменал, че Кушел е бивш военен. Това, мисля, обяснява доста неща.

И аз това казвам. Тези хора са с деформирана психика.
цитирай
28. germanwoman - +++++++++++++
06.06.2014 21:36
Давай Гоше...
Аз съм с Теб.......
цитирай
29. shuriken - Еее брееее... наглост безочлива!
07.06.2014 00:01
Кукушел сложи минуси с Kushel и Edmond.
За тези поне не крие, че са негови.
И кво, двама ли станахте? Tова ли е твоето разбиране за честност?
По същия начин си слагаш плюсове.
цитирай
30. анонимен - Кукушел сложи минуси с Kushel и E...
07.06.2014 08:41
shuriken написа:
Кукушел сложи минуси с Kushel и Edmond.
За тези поне не крие, че са негови.
И кво, двама ли станахте? Tова ли е твоето разбиране за честност?
По същия начин си слагаш плюсове.

Човекът си говори сам, за да изскочи най-напред, после манипулира постингите си със собствените си гласове. Но пък очите му са все в чуждите постинги. Какво очакваш от един неграмотен военен?
цитирай
31. jediknight - Законите на Богоизбрания Кушел
09.06.2014 11:49

1. Кой е истински блогер решавам аз, аз и само аз.

2. Истински блогери сме само аз и онези, които ми коментират. Може да се отчетете с по няколко профила – справка точка 1. Всичко е позволено за да изляза на Първа страница.

3. Колкото и да си четен, аз съм по-четен от теб. Ако трябва, три ще е повече от триста, но на моeто ще бъде.

4. Еталон за качествени публикации – целият ми блог. По него правиш справка, в него се консултираш, в него се кланяш.

5. Други качествени публикации са само онези, която са след мен и в крайна сметка не направят повече посещения от моитe. Не подценявай Силата на Завистта ми!

6. Качествена блогерка – всяка, която ежедневно гали мустаците ми и се лиготи с мен.

7. Некачествена блогерка – всяка, която не ми обръща внимание и си позволява да има лично мнение, разминаващо се с моето и с червената партийна линия.

8. Не спретвай кръжоци срещу мен! Умея да се тръшкам и плача – ефектно и ефективно.

9. Възхвалявай ме ежедневно и мазно, защото в противен случай ще пиша лични съобщения и доноси срещу теб! Hе подценявай червената школовка, чийто ярък възпитаник съм аз!

10. За нищо на света не посягай на Първа страница! Тя е моя.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shuriken
Категория: Лични дневници
Прочетен: 351871
Постинги: 77
Коментари: 618
Гласове: 2735
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031