Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 12:42 - ТАЗ АТАКА-МАМАТА СИ ТРАКА
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 1228 Коментари: 2 Гласове:
0



ТАЗ АТАКА-МАМАТА СИ ТРАКА(дълъг, но за сметка на това пък вулгарен дървенофилософски анализ на програмата на "Атака" с тук-таме изпуснати ХХХ забежки)
"Every miserable fool who has nothing at all of which he can be proud, adopts as a last resource pride in the nation to which he belongs; he is ready and happy to defend all its faults and follies tooth and nail, thus reimbursing himself for his own inferiority."--Schopenhauer
* * *
Айде сега, дайте да дисектираме точка по точка, редче по редче и дума по дума тази прословута програма на сдружението на желаещите ДОСТОЕН ЖИВОТ. Дайте, аджеба, да видим, защо някои хора смятат, че с това смехотворно памфлетче, в някоя сериозна страна такава формация би имала по-малка популярност и от локалния съюз на колекционерите на бирени капачки.
Разбира се, в стараната на чудесата, нещата стоят в малко по-различна светлина и хорицата несвикнали с демокрация, смятат че в действителност тя би трябвало да е нещо което ти дава "carte blanche" да си правиш каквото си искаш и разбира се това включва изтребване или барем сегрегация на всички онези които не са ти симпатични, без значение дали това им харесва на тях или не. А виж, тук, дами и господа, е заровено кученцето. Не може да дискриминирате някого, защото е различен от вас. Не може, бе. Толкоз! Татуирайте си го някъде...ама айде аз се увлякох, а както казах ще анализирам точка по точка, целия текст ( ако не ми писне на кура по някое време или не ми се доспи, разбира се).
Ето ги значи ( копирани и пействани тия ми ти прословути "бисери":
20 принципа на Национален съюз АТАКА:
* * *
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.
Коментар: Абсолютна лъжа! България просто не е еднонационална, в какъвто и да го погледнеш аспект. В нея живеят, трудят се, пеят, спортуват и се ебат хора с различни както културни, така и етнически, така и верски закваски. ХОРАТА ГИ ИМА И АЗ ПОЗНАВАМ ТАКИВА. Ей да речем Володята е руснак, Светлана е украинка, Жернан е евреин, Юм е камерунец, Ванче е македонец, Халил е турчин, а пък Снежа - циганка. Български граждани ли са? Ами са и то още как. Не можеш да кажеш: Шукри го няма, защото той си е там - жив, здрав, леко поркан и уригващ се. Туй то. Факт. Не ти харесва, а? Ами туй е положението. Може пък и ти да не му се харесваш на него с тия татуировки по бицепсите и тия обици дето си си ги закичил на ухото. Това че някой е различен от теб, не го прави ПО-ЛОШ ОТ ТЕБ. Трябва да се научиш да толерираш разликите и да ги уважаваш. Стига той да не ти накарнява твоите свободи - не трябва да ти дреме дали тоя ходел в синагога, дали оня си миел гъза с ибрик или оная там си бръснела *****та. Толкова. Всеки трябва да е свободен да си гледа на света както на него му е угодно. Виж, ако вземе да краде електричество- ами...веднага в пандиза! Не заради това, обаче че бил мангал! РАЗБЕРИ! Ами заради това че краде! Ако крадеш и ти - и теб трябва да те окошарят под абсолютно същия параграф.
* * *
2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.
Коментар: Това че официалният език е българския, няма нищо общо с факта, че има хора които просто искат да си чуят новините на своя си майчин език. Туй то. Ей на, аз съм толкова години в Канада. И тук официални езици има не един, ами - два, ама пък и по радио и по телевизия се цепят всичките езици на тая планета и това не само че дава възможност на хиляди хорица ( предимно възрастни и не чак до там образовани да чуят и те НОВИНИТЕ и да не са в ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ). ГРАЖДАНИТЕ ИМАТ ПРАВО НА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ. И заради това има и български и македонски и руски и финландски и шведски и унгарски и азърбейджански и кюрдски и какви ли не щеш още емисии. С какво един слушащ новините на турски език е заплаха за твоята СВОБОДА? А?
* * *
3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.
Е баш па под тоя йезуитски член ( да ме извиняваш Йезуите, ама нямам теб предвид) може да попадне абсолютно всеки? Какво значи това хули срещу България ? Под тоя параграф комунистите изповкараха сума ти и хора по панделите и такива едни закони са си направо "джокер" в ръцете на деспотични маниаци! Първо, толкова широко понятие като БЪЛГАРИЯ, включва абсолютно всичко пряко и косвено: от климата, та чак до всеки поединен неин жител. А си казал: Едикойси е тъпънар - а си се преебал и попаднал под зловещите клещи на тоя параграф. Кой бе? Тоя? Ами че той е българин, бе капут. Айде сега у пандизата за хули срещу България...ами то иначе, като погледнеш кой ще вземе да хули река Марица, Странджа или Седемте престола? Не върви някак си. Нали? Е, разбира се ще се намерят и такива случаи (Представяте ли си да речем мъничкия Петърчо се удява в Панчаревското езеро. Случва се, в края на краищата - хеле па на 2ри август и горката му майка почва да реди и кълне: Пусто да останеш мори мочурище ниедно, дето ми отне чедото...и изведнъж идва зад гърба и някой от "атакуващите" и ...айде белезниците...а? К"во шъ ка"йш по тоя член... Дай на управляващите такъв един параграф и стой та гледай как ще ви опандизят всичките. А кажеш, че тия сандали са боклук, а са те набутали у панделата ( тъй като са родно производство, разбира се), а си запротестирал, че съседа ти надува музика след полунощ, а са те привикали в райнното ( тъй като той слуша патриотична музика ) и изобщо...дупе да ви е яко.
* * *
4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.
Коментар: Е на тоя параграф най-много се радват "ония дето приемат само на къси вълни": Ето бе, гледаш ли? Тия мислят за НАС, а не за ТЯХ си. А сега, другари с тупкащи сърчица я погледнете по-задълбочено следния емотикон
и ми кажете видяхте ли там някъде да плува корабче? Ами, дами и господа, чували ли сте някой който иска да "гепи баницата" да каже че не му дреме за здравето, социалната сигурност, образованието, духовния и материалния просперитет на суверените си? Айде, дайте да оставим тази (дето пее онзи младеж) "Дъвка-балон" и да поставим лупата над второто изречение. Видяхте ли? Ами ей ти го гроба на НЕЗНАЙНИЯ ПОМИЯР! Ако си спомняте подобни лозунги въздигаха и едни наши комшии от средата на 60те, та чак до към 90те и не знам вие дали сте виждали бункерите по тяхната граница, ама аз съм ги виждал и мога да ви кажа чистосърдечно, че въпреки голямата гордост която те изпитваха от този си архитектурен Олимп, аз намерих за отвратително грозно, безсмислено и направо - тъпо...ама па - другарят Енвер Ходжа решил и те - давайте да се пазим от американските империалисти, западноевропейските капиталисти, социалистическите ревизионисти и...всичките други ...исти...и като слушаш новините им...имаш чувството, че и те както "атакистите" се смятат за "ЦЕНТЪРА НА ВСЕЛЕНАТА".
* * *
5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.
Коментар:Просто този параграф е на ниво: Дядо Коледа ( или дядо Мраз, ако не вярвате в дядо Коледа, разбира се) е длъжен да осигурява играчки и подаръци за всички български деца. Така че, повече коментар е излишен.
* * *
6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.
Коментар: Е, сега, помислете си кой луд ще тръгне да инвестира в страна в която му казват: Ти си втора ръка човек, ако и да си фрашкан си милиони, мистър! Ебавай се в гъза, ако си мислиш, че ще ти пуснем някакъв гювеч, докато не си изравним стандарта със средноевропейския.
Е, айде сега един бърз тест. Познайте какво би отговорил той (айде, дайте да приемем даже че и луд и дори неособено възпитан):
а) А бе, що не си ебете пичката ***** майна.
б) Знаете ли кога ще инвестирам тук? Ами кога пръдне гущер.
в) Що не ме хванете за оная работа.
Аз не познавам всички законодателства по света, но ако някъде наистина съществува такъв закон, много ми е интересно колцина са инвеститорите в такъв род патриотарска държава.
* * *
7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.
Коментар: На това сърбите му викат: Курац у дупе и дупе у рай...за съжаление, доста утопичничко, ама само ако го вземеш насериозно, разбира се.
* * *
8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.
Коментар: Как ще се кандидатствува за ревизор? Мога ли и аз? Шмрък, шмрък(звук от дълбоко вдишван въздух, демек): Ммммммм....усещам, усещам...от сега намирисва...ухааааа...само мога ли да попитам: А митницата в Солун?
* * *
9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.
Коментар: Ъъъъ...мисля да отворя съвсем БЪЛГАРСКИ бизнес ( обещавам, че и трикольора ще вея, и наш поп ще викна за осветяването, и наша си ракия ще черпя на откриването...само че някак си БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА (като дойдете на власт) ТРЯБВА ДА МЕ ПОДПОМОГНЕ, РАЗ"ИРАШ ЛИ?
(Шепнешката към някои от вас, живеещи дето викат руснаците за рубежом): Ей, копелета, айде на хранилката, докато не са се осетили тия. Айде, че много скоро ще секне.
* * *
10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.
Коментар: Трябва ли да се подразбира, че управленската върхушка е съставена само от чужденци?
ЕЙ, ВИЖ ВТОРОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ( с ръка на сърце мога да кажа) е ЕДИНСТВЕННОТО С КОЕТО НЕ САМО ЧЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, ами даже 100% съгласен!!!
* * *
11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.
Коментар: Ако ме питаш мен ебането е по-ефективно от програма, ама па - вие си знаете, де...
* * *
12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.
Коментар: Това НЕЗАБАВНО е направо ЗАБАВНО.
Ще кажеш: Тоа па да не е Властелино на Пластелино? Еййй, баси...колко е само "начи окомуш...лелейййй
* * *
13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.
Коментар:А бе, имаше на времето един Слободан Милошевич, който беше ербап с подобен апломб. Да знае некой, к"во стана с него? А бе не се чува напоследък тоя човек...
* * *
14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.
Коментар: Те с"а си еба майката!!! Бъдете готови, ежедневно за барем 3 часа попълване на делничния референдумен списък. И умната, ей!
* * *
15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.
Коментар: Глей с"а к"ви финти ще станат с "регистриране на дадена земя като неземеделска". Уеуеййй, мани, мани...
* * *
16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.
Коментар: Виж, сега, според мен...тук се действува много меко, да го еба. Не може ли направо да им кажем: Кои сте вие, бе, капути, та да ни казвате какво трябва да направим? Тъй де...знаят ле те, с кого си имат работа...да ебем и ционистките слуги, да ебем...ама ха...нали Чоли?
* * *
17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка
Коментар: А бе, как са почнали, що не поискат и да се промени теченето на река Дунав...що да речем ще е от Шварцвалд към Черно море, а не обратното...тъй де...ама ха...а бе, знаят ли те с кого си имат работа?
* * *
18. Провеждане на операция „Чисти ръце”. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.
Коментар: Чуя ли "Чисти ръце" и моментално млъквам...извинявам се...извинявам се...тия чисти ръце сме ги гледали и преди...
* * *
19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието “национално предателство”. Съд за национални предатели.
Коментар: Е, това е вече фестивалната част. Правят-струват и все до преразпределение го докарват...а предполагам и тоя съд за националните предатели ще е като оня НАРОДНИЯ от края на 40те. А?
А аз, национален предател ли съм, а? Или не...не знам бе, само питам...
* * *
20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.
Коментар: А бе, как никой не се сети до сега за това? Ами гледай колко било просто...Да ги ебем у икономистите...ще ни залъгват там: туй ми ти, онуй ми ти, разни там забълбучени термини чуруликат само: бла-бла-бла...а виж ти колко било просто: Казваш само: От днес цената на труда е толкова и толкова...и толкова..."ба си...направо ГЕНИАЛНО! Ебем ти Маркс, ебем ти Енгелс, ебем ти Адам Смит, ебем ти Рикардо, ебем ти Фридман и всички други ебалници...слушай Волен и ти дреме на куро! Щом той е казал..."начи "нема лабаво"...а бе че ги оправи той на бърза ръка...хе, хе, хе ( толкова самодоволен смях, че чак очите ти се затварят)
Да върнем България на българите!
Добре, всичко туй - хубаво...ама не казват, да го еба...кебачета ще има ли?
Тъй де...да знаем с"а...

Създадено: 08.6.2005 г. 08:21:19



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. staler - абе щом и у кънадъ сте опрели до шо...
30.09.2014 14:13
абе щом и у кънадъ сте опрели до шороските левчета не е добре работата.
цитирай
2. gratzian - $
30.09.2014 15:56
Тука с долари ни плащат, не си играят с левчета...ами кой с каквото може...на Волен с рубли, на мен с долари. ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 803964
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031